Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Такаа относно функцията SDV , която имаме и доста от нас се чудехме за какво служи реших да проуча. Тази функция е за автоматичното увеличаване и намаляване на звука при различна скорост , а степените са за чувствителност - като е на WEAK е слаба промяната , при MEDIUM е средна , а при STRONG е силна , когато е OFF е изключена тази опция и звука си остава на едно ниво Това е направено с цел при по-висока скорост да се увеличи музиката заради страничните шумове - двигател , вятър и честно казано е доста удобно
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Баси кефа, браво!
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Добро утро що не ме попита
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

Ейй и тва ли го има на 166,на кое ниво на оборудване,тва го видях на най-новата мазда 6,тоест чух
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
            Ейй и тва ли го има на 166,на кое ниво на оборудване,тва го видях на най-новата мазда 6,тоест чух
            Видял си го щото японците ги повозих на 166-цата, бая работи изкрадоха
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              Такаа относно функцията SDV , която имаме и доста от нас се чудехме за какво служи реших да проуча. Тази функция е за автоматичното увеличаване и намаляване на звука при различна скорост , а степените са за чувствителност - като е на WEAK е слаба промяната , при MEDIUM е средна , а при STRONG е силна , когато е OFF е изключена тази опция и звука си остава на едно ниво Това е направено с цел при по-висока скорост да се увеличи музиката заради страничните шумове - двигател , вятър и честно казано е доста удобно
              Ха мерси. Винаги съм си го държал на Стронг, ма не знаех какво е. А иначе, че си променя волумето при по-висока скорост го усетих веднага :Р
              Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
              Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Ха . И при мен е така... Бравос...
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Незнам защо са направили да прикриват красивият звук при високи обороти
                  FIAT Punto 1,9 JTD
                  EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                  sigpic

Comment

Не знам, ама като пътувах към софия това ръмжене на 4 хиляди направо ми е*а мамата. Готино е в началото ама после става досадно.
                    Last edited by achkar; d.m.y г., 00:46.
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• много обороти за тая скорост, мамка му...
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Такаам скоро някой нещо ново правил ли е по колата относно музика? При мен предстои ново подобрение на озвучението или иначе казано завършването на проекта с музиката Само трябва да намеря това , което търся и естествено време да свърша осталата работа

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                          Такаам скоро някой нещо ново правил ли е по колата относно музика? При мен предстои ново подобрение на озвучението или иначе казано завършването на проекта с музиката Само трябва да намеря това , което търся и естествено време да свърша осталата работа
                          Напоследък си особено конкретен и изчерпателен "Само трябва да намеря това , което търся и естествено време да свърша осталата работа" - веднага ми стана ясно за какво говориш. Още по-ясно ми стана къде в София никелират рефлекторите
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                            Напоследък си особено конкретен и изчерпателен "Само трябва да намеря това , което търся и естествено време да свърша осталата работа" - веднага ми стана ясно за какво говориш. Още по-ясно ми стана къде в София никелират рефлекторите
                            Само да хапна и ще напиша най-изчерпателните си постове по тема музика и после за рефлекторите

Comment

• Такаам относно музиката при мен - това , което е направено до момента е изкарване на изход за усилвател от ICS-a , кабелите са ясни , двуканален усилвател Sony X-Plod XM-ZR602 , басчето е 12'' Sony X-Plod 1300W XS-L126P5 , понеже на кората колони нямах и си прекарах кабели дотам съм сложил 16.5см Sony X-Plod XS-F1736SE ии за съжаление звука ми е от мп3 плеър и със онези забавни касетки с кабел , които се завира навсякъде и само загрозява

Предстои подмяна на говорителите във вратите със Sony X-Plod XS-HT170SN , колоните от кората се махат и под нея (на ламарината) се правят отвори и в тях се монтират новите говорители - 10'' Sony X-Plod 1200W XS-L106P5 , както и подмяната на усилвателя с 4 каналния Sony X-Plod XM-ZR604 Относно плеъра.. много ми се щеше да се възползвам от офертата на WhitePower за ДВД , но не ми се дават толкова пари , та най-вероятно ще е само залъгването на ICS-a , че има ченджър , за да мога да ползвам настройките и звука да се подава директно от мп3-то или евентуално ако си взема Ай-под - без да минава през касетката

П.П. Коки по-изчерпателен от това не мога да бъда

Comment

• За много години. Ползвам момента да повдигна тая темичка щото вчера бях в един магазин за 2-ра ръка уреди. Спрях от любопитство и като разгледах- ооо миръкъл-Ченждър SONY с 10 дикска и с букси като за Алфата. Връзвам аз + и - и чинча за звука-ченджъра работи перфектно-смисъл вкарва изкарва,чувам че върти и четеца се мести, а мойта лигла като натисна бутона "CD" ми казва -" No CD Player" . И така10 пъти. Та питанката ми е може ли в софтуера ми да няма драйвъри за ченджър щото фабрично липсва и той и телефона и навигацията-смисъл така си е поръчана. Ако някой е сеща за нещо..моля да каже. Щото ченджъра е тънкана .
                                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Working...
                                X